Faciliteiten

Ontbijt inbegrepen
Standaard is een veelzijdig en uitgebreid ontbijt inbegrepen in de kamerprijs, met uitzondering van de appartementen met eigen keuken. Volgt u een dieet of heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, dan houden we er graag rekening mee.

Voorterras

Op ons voorterras aan de Dorpsstraat kunt u genieten van een drankje, maar ook lekker lunchen en bij mooi weer dineren. U loopt vervolgens zo het dorpje in met de vele leuke winkels en andere eet- en drinkgelegenheden.

Binnentuin met terras
In onze beschutte tuin is het heerlijk vertoeven. Hier kunt u genieten van onze lounge-seats. Bij mooi weer kunt u buiten lunchen of dineren. Een oase in het centrum van het dorp!

binnentuin badhotel bruin

Borrel & aperitief
Aan het eind van de dag of na het diner is het gezellig borrelen bij ons. In de winter bij onze haarden en in de zomer op het terras. Voor een mixdrankje, tapbieren, G&T`s , lekkere wijnen en originele borrelhappen is BHB dé plek!

Lekker voor je uit staren
Niets doen is een heerlijke bezigheid. Daarom staan overal in het hotel prettige stoelen, loveseats en comfortabele banken om ongestoord tot jezelf te komen. Uitstekend leeslicht, tafels vol kranten en tijdschriften en altijd wel een open haard vlakbij.

Wellness en spa
Achterin de tuin vindt u in onze weldadige intieme Wellness, met zwemspa met tegenstroom en aangrenzende sauna en relaxruimtes. Tussen 17.00 en 22.00 uur is de Wellness voor volwassenen vrij toegankelijk. We houden een maximum aantal van 8 personen aan. Overdag is deze tegen uurtarief (€ 35,-) voor privégebruik te reserveren. Voor kinderen is de Wellness minder geschikt, maar gelukkig heeft Vlieland een prachtig groot openbaar zwembad met vele kinderfaciliteiten.

facial welness

In onze beautysalon kunt u op afspraak een ontspannende massage of uitgebreide gezichts- of lichaamsbehandeling boeken.

Bibliotheek / filmkamer
In de bibliotheekruimte bevindt zich een goed voorziene boekenkast waaruit u boeken kunt lenen. Ook is er de mogelijkheid om een film te kijken.

Kinderspeelkamer
Kinderen kunnen hun energie kwijt in de kleurrijke kinderspeelkamer met meubilair op maat. Ook kunnen we hier op verzoek een film voor de kleintjes draaien. Uiteraard warmen we de melkflesjes op of zorgen we voor een passend kindermenu wanneer u dat wenst.