Unieke locatie voor bijeenkomsten, feesten of events

Zoekt u een feestlocatie om uw droomhuwelijk te vieren? Een bijzondere vergaderruimte om tot nieuwe inzichten komen? Met haar unieke ligging en vele faciliteiten is het historische Badhotel Bruin op Vlieland een prachtige plek voor buitengewone bijeenkomsten, borrels of events.

Het hotel is makkelijk bereikbaar, op 5 minuten afstand van de veerboot. Harlingen ligt op 1 à 1,5 uur rijden van de Randstad. In onze sfeervolle Kapiteinskamer kunt u met elk gezelschap tot 12 personen terecht. Wij laten het u en uw gasten aan niets ontbreken. Speciale banqueting, lunch, receptie of borrel, alles is geheel verzorgd en goed georganiseerd, vanaf aankomst tot vertrek.

Vergader arrangementen

Een grote, moderne vergaderruimte biedt ruimte voor een groep tot 90 personen en is voorzien van alle vereiste apparatuur. Onze sfeervolle Kapiteinskamer en Rubenskamer zijn geschikt voor kleinere groepen van 8-12 personen.

Lees verder

Activiteiten

Vlieland is één van de mooiste waddeneilanden. Rustig, puur, autoluw en authentiek. Een perfecte plek om uit te waaien na een inspannende vergadering. Of om samen te genieten van de prachtige natuur. Ook voor actief dagje weg biedt het eiland volop mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte arrangement.

Lees verder