Activiteiten

Vlieland is één van de mooiste waddeneilanden. Rustig, puur, autoluw en authentiek. Een perfecte plek om uit te waaien na een inspannende vergadering. Of om samen te genieten van de prachtige natuur. Ook voor actief dagje weg biedt het eiland volop mogelijkheden.

U kunt bijvoorbeeld blokarten of branding kayakken. Dare devils kunnen een parachutesprong maken en het eiland eens vanaf een ander perspectief bezien. Voor cultureel vermaak is er Podium Vlieland. Ook het museum Tromp’s Huys is dichtbij. Kortom, op Vlieland is van alles te beleven!

U vindt boutique hotel Badhotel Bruin midden in de gezellige dorpsstraat van Oost-Vlieland, centraal gelegen tussen het wad en de duinen.

Het team van Badhotel Bruin kent het eiland als geen ander en tipt u graag over de mooiste en leukste locaties en activiteiten. En heeft u speciale wensen? Laat het vooraf of tijdens uw verblijf gerust weten. Wij helpen u graag met de organisatie van een bijzondere bijeenkomst of seminar.

Voor meer informatie over leuke uitjes en activiteiten kunt u ook terecht op internet. Zo is er voor bijzondere outdoor activiteiten www.paal50.nl. Badhotel Bruin biedt u 10% korting op alle activiteiten van Paal 50. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten!