Wellness & spa

Ver van alle drukte, op een toplocatie op één van de mooiste Waddeneilanden, kunt u ultiem onthaasten in onze Wellness & spa.

Achterin de tuin van ons hotel is de Wellness & spa ondergebracht, compleet met veranda met relax stoelen. Binnen treft u een zwemspa met tegenstroom aan, aangrenzende sauna en relax ruimtes.

In de beautysalon ‘Bruisend’ kunt u zich laten verwennen met een ontspannende massage of uitgebreide gezichts- of lichaamsbehandeling. Geniet van alle persoonlijke aandacht en de bijzondere schoonheidsproducten van Bergman Beauty Care.

Op een afstand van 1 à 1,5 uur vanaf de Randstad stapt u in Harlingen op de veerboot naar Vlieland, en laat u alle hectiek wegwaaien met de wind. Geniet van de rust en de natuur, en van alle comfort en gezelligheid dat ons kleinschalige boetiek hotel biedt.

Alle volwassen gasten van Badhotel Bruin hebben vanaf 17.00 uur vrij toegang tot de Wellness &spa met zwemspa, sauna en relaxruimtes. Voor kinderen is onze Wellness minder geschikt en bevelen we u graag het prachtige zwembad Flidunen aan op 10 minuten loopafstand van ons hotel.

Tussen 17.00 – 22.00 uur is de Wellness& spa op reservering vrij toegankelijk (max. 8 personen) voor alle volwassen gasten van ons hotel. Privégebruik is mogelijk tussen 9.00 – 17.00 uur voor € 35,- per uur. Om u alle aandacht te kunnen geven, is het maken van een afspraak voor een beautybehandeling gewenst.

Prijslijst (PDF)