Sauna, spa en wellness op Vlieland

Van zwemspa tot sauna

Ultiem onthaasten, dat kan bij Badhotel Bruin! Na een dag uitwaaien in de prachtige waddennatuur komt u nog verder tot rust in onze Wellness op Vlieland. U vindt het verzorgde wellness complex achterin de tuin van het hotel, compleet met zwemspa met tegenstroom, zonnebank en sauna. In de relaxstoelen op de veranda leunt u met een drankje in de hand nog even heerlijk achterover. De waan van de dag? Die is compleet vergeten.

Vrij toegankelijk

Onze Wellness op Vlieland is tussen 17.00 – 22.00 vrij toegankelijk voor alle volwassen gasten (maximaal acht personen) van Badhotel Bruin. Privégebruik is mogelijk tussen 9.00 en 17.00 uur voor € 35,- per uur. Voor zowel ’s avonds als overdag kunt u uw Wellness-bezoek bij de receptie reserveren.

Bergman Beautysalon

Onderdeel van de Wellness is de beautysalon. Hier kunt u genieten van een uitgebreide gezichts- of lichaamsbehandeling of ontspannende massage. Schoonheidsspecialiste Trudi neemt de tijd om u in de watten te leggen. Ze maakt daarbij gebruik van de bijzondere schoonheidsproducten van Bergman Beauty Care. Om u alle aandacht te kunnen geven, is het maken van een afspraak voor een beautybehandeling gewenst.

Minder geschikt voor kinderen

Voor kinderen is onze Wellness minder geschikt. Voor hen bevelen we u graag het prachtige zwembad Flidunen aan, op tien minuten loopafstand van het hotel. In dit grote zwembad met volop kinderfaciliteiten kunnen kinderen al hun energie kwijt. Wij kunnen u toegangskaartjes met korting aanbieden.

Prijslijst (PDF)

Ultiem onthaasten in onze Wellness en sauna op Vlieland